Stikk UT! -sesongen godt i gang i Mobarn

1. mai gikk startskuddet for årets Stikk Ut-sesong, og også i år er Mobarn påmeldt som Stikk Ut-bedrift. Sesongen er allerede godt i gang, og nå etter en knapp måned har vi nær 80 aktive ansatte. I fjor hadde vi 75 deltakere, i år satser vi på over 100!

Målet med Stikk Ut er at det skal motivere til fysisk aktivitet og positive naturopplevelser, og vi håper at Stikk-Ut kan være en inspirasjon til å gå på tur både sammen med kollegaer, familie og venner. Mobarn ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud hvor flest mulig av våre ansatte kan delta.

FELLESTURER – 1 I HVER KOMMUNE
Nytt av året er at vi legger opp til 3 felles Stikk-Ut turer i regi av Mobarn. Én tur i hver av de kommunene vi har barnehager i. (Molde, Fræna og Averøy).

KÅRING AV ÅRETS STIKK UT-BEDRIFT I MOBARN
Vi skal også i år kåre årets Stikk Ut-bedrift i Mobarn. Som heder og ære får vinner-barnehagen utdelt en flott innrammet diplom. Konkurransen regnes ut ifra antall turer, ikke flest forskjellige. I fjor gikk Mobarn Dalelia barnehage seirende ut i denne konkurransen. Det vil også bli en fin turrelatert premie til alle våre ansatte som går 10 turer eller mer.