Mobarn Dalelia årets Stikk-Ut barnehage i Mobarn for 2. året på rad!

For 2. året på rad ble Mobarn Dalelia barnehage årets Stikk-Ut-vinner i Mobarn. Den turglade gjengen kunne i år skilte med hele 88,43 turer i snitt pr. registrerte ansatt. Som heder og ære fikk de utdelt en flott innrammet diplom av barnehagesjef i Mobarn, Marie Løkvik. Mobarn Øverland barnehage tok 2. plassen, foran Mobarn Panorama som kom på 3. plass. Vi gratulerer alle ansatte i samtlige barnehager med flott innsats!


Det er i år 4. året Mobarn arrangerer Stikk-Ut konkurranse for ansatte i våre 12 barnehager.

Stikk-Ut skal være en inspirasjon til å gå turer både sammen med kollegaer, venner og familie. Mobarn ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud hvor flest mulig av våre ansatte ønsker å delta. Konkurransen regnes ut ifra antall turer, ikke flest forskjellige. I 2018 har vi hatt 87 aktive turgåere, kanskje når vi over 100 neste sesong?

Stikk-Ut er uten tvil et helsefremmende tiltak både med tanke på fysisk og psykisk helse, og for sesongen 2019 satser vi på å kunne arrangere 3 fellesturer, en i hver av de kommunene vi har barnehager i.

Nytt av året er premie til de som går 10 turer eller mer. Hele 70 personer har gjort seg fortjent til dette. Det synes vi er knallbra! 

Vi gleder oss til en ny, sprek Stikk-Ut sesong i 2019!